top of page

Suipa Oy

Suipa Oy on Kangasalla toimiva vuonna 1987 perustettu perheyritys. Yrityksen toimialana on pääasiassa alihankintatyönä tehtävät levy- ja teräsrakennetyöt, asennukset sekä 3D-suunnittelutyöt. Yritys on erikoistunut ympäristötekniikan laitteiden valmistuksen osaamiseen. Tuotteina ovat muun muassa suodattimet veden- ja ilmanpuhdistukseen. Loppuasiakkaina ovat esimerkiksi Wavin-Labko Oy ja Stora Enso. Tuotteet valmistetaan pääasiassa ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä sekä muista materiaaleista kuten muoveista.

 

Suipa Oy suorittaa myös jätepuristinten sekä panospuhdistamoiden huoltoa, korjauksia ja asennuksia.

LAATU

 

Laatu on yksi keskeisistä arvoista toiminnassamme. Laadukkaista raaka-aineista lähtien toteutamme jokaisen tuotantovaiheen laatuvaatimustemme mukaisesti. Otamme huomioon toiminnassamme asiakkailtamme tulevat toiveet sekä palautteen. Laadunvalvonta on meille jatkuva prosessi ja laatuajattelumme lähtee oikeista materiaalivalinnoista.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Asiakastyytyväisyys on arvoista tärkein, johon pyrimme laadukkailla toimituksilla ja hyvällä palvelulla. Jatkuva kehittyminen tuotekehitystyön ja yrityksen kehittämisen muodossa antaa mahdollisuuden korkealle kilpailukyvylle myös tulevaisuudessa. Ammattitaitoinen ja hyvin perehdytetty henkilöstö on yrityksemme kulmakiviä. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme turvallinen yhteistyökumppani ja henkilöstöllemme turvallinen työnantaja. Yrityksemme pyrkii aina olemaan korkeasta kokonaislaadustaan tunnettu. Vahva osaaminen on asiakastyytyväisyyden edellytys ja laatuprojektin tuloksena panostamme henkilökuntamme koulutukseen. Osaaminen on yhdistelmä ammattitaitoa, huipputeknisiä tuotantolaitteita ja ideoita uusista tuoteinnovaatioista.

TEHOKKUUS

Toimimme joka käänteessä tehokkaasti ja joustavasti ottaen huomioon asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja toiveet sekä käsittelemme meille tulleet tarjouspyynnöt aina nopeasti ja tehokkaasti.

YMPÄRISTÖ

Suipa Oy on ympäristötekniikan erikoisosaaja, joten ympäristöasiat ovat kiinteä osa jokapäiväistä toimintaamme ja arvomaailmaamme. Toimimme ympäristövastuullisesti edellyttäen samaa myös alihankkijoiltaan ja urakoitsijoiltaan. Henkilökunnan sekä alihankkijoiden koulutukseen panostetaan myös ympäristöasioiden osalta. Suipa Oy noudattaa lakeja, asetuksia ja viranomaisohjeita. Tuotanto toteutetaan niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa luonnolle sekä toimipisteiden naapurustoille. Raaka-aineiden ja energian tehokas käyttö sekä kierrätyksen osuuden kasvattaminen liiketoiminnassa ovat ympäristötyön perusasioita. Tuotanto suunnitellaan sellaiseksi, että tuotteiden edellytykset pitkään käyttöikään täyttyvät. Yhteistyössä rakentamisen eri osapuolien kanssa tuotetaan ja jaetaan tietoa ratkaisuista, jotka mahdollistavat tuotteiden pitkän käyttöiän.

bottom of page